logo yashindo

Yashindo Kyusho Jitsu

 

Kyusho Jitsu culemborg

Yyashindo dojoashindo Kyusho Jitsu verzorgt lessen in Kyusho Jitsu  voor alle beginnende of gevorderde Martial Arts beoefenaars van 15 jaar en ouder die zich graag willen verdiepen of verder bekwamen in effectieve drukpunt training

Kyusho Jitsu betekent in het Japans “1 seconde gevecht” en is inpasbaar en uitvoerbaar binnen elke Martial Arts vorm of stijl. Er wordt gebruik gemaakt van de kennis en ligging van de meridianen (Oosterse Filosofie) of het activeren van zenuwpunten (Westerse Filosofie)

Door het aanvallen van vitale of gevoelige punten op het lichaam van de tegenstander, kan deze geheel of gedeeltelijk tijdens een gevecht worden uitgeschakeld.

Met Kyusho Jitsu vertellen wij en laten je ervaren hoe technieken die je al in je eigen Martial Arts hebt aangeleerd nog effectiever kunt toepassen. Hierdoor zal je minder kracht en meer voordeel halen uit je techniek. De bestaande techniek wordt niet veranderd, maar wij laten je ervaren waarom die techniek zo wordt uitgevoerd, zodat je bewuster en doelgerichter kan handelen.

De lessen zullen 2 wekelijks worden gegeven door de ervaren Kyusho Jitsu instructeurs Pierre van Bentum, Jiewan Sewdoelaré en Stefan van Gestel op de donderdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur in de judozaal van Sporthal Parijsch

Pierre van Bentum

pierre van bentem

1e Dan Kyusho Jitsu en Instructor Kyusho Jitsu
5e Dan Hapkido en Master Instructor NHB
1e Dan Taekwondo

Adres en lestijden

Sporthal Parijsch
Eendenkooi 3 
4105 TN Culemborg
Donderdagavond 19:30 - 20:30 uur 

Kyusho Jitsu lessen iconwww.yashindo.nl

 voorzitter@yashindo.nl icon mail

+31 6-50514935icon tel